müzik klipleri

Kenan Işık Kahkahalara Boğuldu

 Kim Milyoner Olamak İster? yarışmacısı Mücahit Çabalar sempatik davranışlarıyla Kenan Işık ve izleyicileri kahkahalara boğdu.

ATV ekranlarında Kim Milyoner Olmak İster? programının dünkü yarışmacılarından Mücahit Çabalar heyecanı ve sempatik davranışları ile Kenan Işık 'ı ve seyircileri güldürdü.

Kullandığı doğu şivesi ve Kenan Işık 'a olan hayranlığı ile samimi bir izlemin oluşturan heyecanlı yarışmacı Mücahit Çabalar, yarışmaya gelmeden önce Kenan Işık 'ın elini öpüp öpemeyeceğini sorduğun söyleyerek, 'Sizi abim gibi babam gibi görüyorum ' dedi. Kenan Işık 'ı ve programını sürekli izlediğini belirten Çabalar, çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

Yarışmanın ilerleyen sorularında seyircilerin desteğini de alan sempatik yarışmacı verdiği başarılı cevaplar ile 7. soruya kadar ilerledi. Baraj sorusuna kullandığı jokerle doğru cevap veren Mücahit Çabalar, 'Birinci soruyu gördükten sonra ben giderim diye düşündüm. Allah 'tan joker hakkı kullandık. Seyircilerimiz sağ olsun. Ben soruyu bile anlamamıştım ' diyerek tüm stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Sempatik yarışmacı Mücahit Çabalar, 9. soruda cevap hakkını kullanmayarak 30.000 TL para ödülü ile yarışmadan ayrıldı.

www.abuksabuk.com web sitemizde yer alan tüm şarkılar, Youtube video portalinde yer alan video kliplere linkli olup sadece seçkin şarkıların sizler için kategorize edilmesinden ibarettir. Youtube video portalinin izin verdiği şekilde linklenmiştir. Sitemizden hiçbir şekilde bir müzik eseri indirilmesi mümkün değildir. Beğendiğiniz sanatçıların ve eserlerinin yer aldığı bandrollü albümleri hem emeğe saygı hem de kalite anlamında satın almanızı tavsiye ve rica ederiz.